Aseman Kotipesä

Aseman Kotipesä juhlisti vuonna 2015 10 vuotista taivaltaan lastensuojelun parissa

Kotipesä on toiminut 10 vuotta lasten tarpeita kuunnellen ja heidän etujaan ajatellen, ammatillisesti kodinomaisissa puitteissa. Emme ole antaneet periksi, vaikka muita pieniä yrityksiä ovat isommat kaapanneet. Olemme tietoisesti halunneet pysyä pienenä yksikkönä, jotta pystymme tekemään kasvatustyötä jokaista lasta ja heidän perheidensä tarpeita kunnioittaen ja huomioiden yksilöllisesti.

Olemme 7-paikkainen, itsenäinen, yksityinen lastensuojelukoti, jonka toimintatapoja parhaiten kuvaavat sanat: lapsen edun mukainen toiminta, yksilöllisyys, kodinomaisuus, räätälöinti, perheen huomioiminen ja tukeminen, suunnitelmallisuus sekä avoimuus.

Meille voi sijoittaa huostaanotettuja ja avohuollon tukitoimenpiteillä sijoitettavia lapsia. Lapsen ikä sijoitusvaiheessa on pääsääntöisesti 3-13 vuotta. Kotipesällä perushoitomaksuun kuuluu normaalin hoivan ja huolenpidon lisäksi myös PERHETYÖ, joka räätälöidään sosiaalitoimen kanssa kullekin perheelle sopivaksi heidän tarpeitaan ja toiveitaan kunnioittaen.

Kotipesällä on vahva kokemus psykiatrisista kuntoutujista sekä maahanmuuttajaperheistä. Meillä toimii moniammatillinen työtiimi, joka koostuu sosiaali-, terveys- ja nuorisoalan ammattilaisista. Henkilökuntamme opiskelee parhaillaan psykiatrista erikoisammattitutkintoa. Työtiimillämme on myös MAPA-koulutus.

Käyntiosoite

Kauvatsan asematie 41
32910 Kauvatsa as

Tiedustelut

Asta Jaakkola, johtaja
045 638 7086
asta.jaakkola(a)asemankotipesa.fi